1946 - 1991
1966
1965./1966. gada sezona

99,9% vietējo spēlētāju

1965.gada novembra vidū par LHF priekšsēdētāju ievēlēja A.Roskolovu. “Daugavas” galvenais treneris ir Jurijs Antonovs un viņa palīgs ie Edgars Rozenbergs.

Daugavas stadiona balvas izcīņā tika iegūta otrā vieta aiz Ļeņingradas “Dinamo”, bet Kijevā tika pieveikta jaunā augstākās līgas vienība ar rezultātu 5:4, taču Rīgā Kijevas vienībai tika zaudēts ar rezultātu 3:5. “Daugava” startēja PSRS meistarsacīkšu 2.grupas 2.apakšgrupā. Tāpat kā iepriekšējās sezonās, tāpat arī šajā uzvaras mijās ar zaudējumiem, taču, tuvojoties gadu mijai, komandas sniegums uzlabojās. Par līgas labāko vārtu guvēju kļuva Juris Reps, kas gandrīz katrā spēlē izcēlās ar vārtu guvumu.

Kazaņā pret turnīra līdervienību spēli klātienē vēroja gandrīz 10000 skatītāju. Pirmajā savstarpējā spēlē rīdzinieki zaudēja ar 3:6, bet otrajā spēlē rīdziniekiem izdevās līderiem sagādāt pirmo zaudējumu sezonā (3:1). Janvāra vidū Rīgā tika pieveikta Rumānijas izlase ar rezultātu 4:2. Atsākoties čempionātam, “Daugava” demonstrēja lielisku sniegumu. Februāra beigās “Daugava” piedalījās starptautiskā turnīrā Bukarestē un pārveda mājās Bukarestes kausu – pirmo lielo trofeju starptautiskajā arēnā. Pēc atgriešanās mājās “Daugava” pieveica arī somus no Pori ar rezultātu 5:2. Marta vidū atkal atsākās čempionāts. Rīgā sacensībās ar līderkomandu Kazaņas “USK” rezultāts pirmajā spēlē bija 3:3, bet otrajā spēlē četri Gunāra Krastiņa gūti vārti nodrošināja uzvaru 6:4. Turpinājumā “Daugava” startēja arī PSRS kausa izcīņā, nonākot līdz ceturtdaļfinālam, kur tai bija jāsatiekas ar “ACSK”. Daudzkārt titulētā “ACSK” komanda izrādījās krietni spēcīgāka un “Daugava” piedzīvoja zaudējumu ar 3:15. Čempionāta noslēgumā “Daugava” ierindojās 6.vietā. Sezonas laikā tika aizvadītas 48 spēles, starp kurām tika izcīnītas 23 uzvaras, 8 neizšķirti un piedzīvoti 17 zaudējumi. Sezonas laikā komanda sakrāja 54 punktus un beidza sezonu ar pozitīvu gūto/zaudēto vārtu attiecību – 185:152.

Rezultatīvākie komandas spēlētāji: Juris Reps 48, Zigvards Salcēvičs 25, Andris Bušs 24, Andris Hendelis 15, Anatolijs Kršeminskis 13, Eduards Strauts 13, Gunārs Krastiņš 12.

Komandas sastāvs: vārtsargi – Viktors Afoņins, Jevģenijs Kartoviščenko, Anatolijs Micītis; aizsargi – Kārlis Apsītis, Ēvalds Grabovskis, Eduards Kļaviņš, Antons Kraulis, Juris Liepiņš; uzbrucēji – Andris Bušs, Andris Hendelis, Aleksandrs Kažberovs, Gunārs Krastiņš, Anatolijs Kršeminskis, Anatolijs Kuzņecovs, Juris Reps, Ļevs Salanovs, Zigvards Salcēvičs, Oļegs Sapronovs, Verners Spāde, Eduards Strauts. Komandas galvenais treneris bija Jurijs Antonovs un viņa palīgs – Edgars Rozenbergs.

Republikā

Zibensturnīrā uzvaru guva “RER” komanda, kas uzvarēja arī republikas čempionātā. Savukārt, par Rīgas čempioniem kļuva “LMR” hokejisti. Pirmo reizi notika “Zelta ripas” turnīrs, kurā uzvarēja Rīgas 44.astoņgadīgās skolas komandaa no Juglas (treneris E.Bauris). Pēc tam viņi piedalījās vissavienības finālturnīrā Maskavā, kur izpelnījās ļoti simpātiskas, disciplinētas un labi audzinātas komandas slavu.