... - 1945
1935
1934./1935. gada sezona

Pasaulē

Pasaules un Eiropas meistarsacīkstes notiek Davosā, un par pasaules čempioniem kļūst Kanāda (Winnipeg Monarchs). Eiropas meistarsacīkstēs uzvar Šveice.

Latvijā

ASK stadionā pastiprina mākslīgo apgaismojumu, kas ļauj hokeju spēlēt arī darba dienu vakaros. Tiek sarīkota Latvijas olimpiāde un studentu olimpiāde. Sakarā ar Latvijas izlases piedalīšanos Pasaules čempionātā Davosā un Akadēmiskajās meistarsacīkstēs Sanktmoricā vietējās meistarsacīkstes notika ar pārtraukumiem, un tajās otro gadu pēc kārtas uzvaru svinēja ASK hokejisti. Komanda uzvarēja arī Latvijas olimpiādes turnīrā, finālā pieveicot LSB komandu ar 6:1.

Latvija starptautiskajā arēnā

9. Pasaules čempionātā Davosā Latvija pirmo reizi tiekas ar kanādiešiem un zaudē ar 0:14.  Vienīgā uzvara tiek izcīnīta pret Nīderlandi – 7:0. Turnīra noslēgumā Latvijai dalīta 13.-14. vieta.

Latvijas izlases sastāvs pasaules čempionātā Davosā. Vārtsargi – Herberts Kuške, Roberts Lapainis. Aizsargi – Arvīds Jurgens, Kārlis Paegle, Leonīds Vedējs (kapteinis). Uzbrucēji – Aleksejs Auziņš, Roberts Bluķis, Andrejs Jessens, Edgars Klāvs, Arvīds Pētersons, Ādolfs Petrovskis (A.Jurgens un K.Paegle arī spēlēja kā uzbrucēji).