1946 - 1991
1984
1983./1984. gada sezona

Pirmssezonas turnīrs

“Sovetskij Sport” balvas izcīņā Rīgas “Dinamo” ieņēma 2.vietu aiz Maskavas “Dinamo” (3:3).

Šajā turnīrā rīdzinieki aizvadīja spēles ar šādiem rezultātiem: ar Somijas “Assat” (Pori) 4:1, ar Ufas “Salavat Julajev” 3:1, ar Polijas izlasi 8:2, ar Saratovas “Kristal” 4:9.

Starptautiskās turnejas

Rīgas “Dinamo” piedalījas Tatru kausā Popradā, Čehoslovākijā, kur izcīnīja uzvaras ar šādiem rezultātiem: ar “Opavu” 11:2, ar “PS Poprad” 7:3, ar Bratislavas “Slovan” 5:2, finālā ar Trenčinas “Dukla” 4:2. H.Balderis šajā turnīrā tika atzīts par labāko uzbrucēju un bija arī rezultatīvākais spēlētājs – 13 punkti (8 vārti + 5 piespēles).

Jaungada pārtraukumā Rīgas “Dinamo” viesojās turnejā Zviedrijā, kur izcīnīja sešas uzvaras un vienu zaudējumu: ar “Regle” 7:3, ar “Malmi” 6:2, ar BK “Farjestad” 6:8, ar “Vestra Frolunda” 3:2, ar “Sodorteelje” 2:3, ar “Leksanol” 6:5, ar BK “Farjestad” 4:1.

PSRS čempionātā

Rīgas “Dinamo” sezonas beigās ierindojās 8.vietā. Sezonas gaitā tika izcīnītas 17 uzvaras, panākti 8 neizšķirti, piedzīvoti 19 zaudējumi, gūto/zaudēto vārtu attiecība bija 146:172. Rīdzinieku rezultatīvākais spēlētājs bija H.Balderis – 38 (24 vārti + 14 piespēles), viņš arī bija vienpadsmitais rezultatīvākais spēlētājs čempionātā. Rezultatīvākais aizsargs komandā bija  V.Durdins – 14 (8 vārti + 6 rezultatīvas piespēles). Šajā sezonā H.Balderis PSRS čempionātā bija guvis jau tieši 300 vārtus, kas ļāva viņam iekļūt PSRS visu laiku rezultatīvāko spēlētāju sarakstā (9.vieta).

Rīgas “Dinamo” sastāvs: vārtsargi – V.Samoilovs, M.Vasiļonoks, V.Jerohins; aizsargi – S.Akulovs, V.Avdejevs, L.Beresņevs, V.Durdins, A.Kramskojs, V.Kuzņecovs, A.Maticins, V.Nazarovs, J.Popihins, A.Taboļins, D.Zinovjevs; uzbrucēji – M.Abalmasovs, H.Balderis, A.Beļavskis, V.Durdins, A.Froļikovs, V.Golovkovs, N.Krapinskis, V.Lubkins, S.Ņikitins, S.Povečerovskis, P.Prihodins, J.Semerjaks, S.Skosirevs, O.Šeljags, M.Šostaks, V.Vauļins, G.Volgins, O.Znaroks. Galvenais treneris – V.Jurzinovs; treneri – M.Beskašnovs, P.Vorobjovs.

“Latvijas Bērzs”

PSRS čempionāta otrās līgas Rietumu zonā “Latvijas Bērzs” ierindojās 6.vietā. “Latvijas Bērzs” arī izcīnīja Latvijas republikas čempionu titulu.

“Latvijas Bērzs” sastāvs: vārtsargi – A.Irbe, V.Jerohins, G.Kārkliņš, V.Ņikitins; aizsargi – G.Bāliņš, A.Freimanis, K.Grigorjevs, V.Jurzinovs, U.Katlaps, K.Kikass, J.Krūmiņš, A.Sokolovs, G.Stupeņš, E.Zelčs, V.Žiženkovs; uzbrucēji – O.Brezgins, S.Gapejenko, V.Igumnovs, S.Ivčenko, K.Kalniņš, N.Krapinskis, S.Krilovs, S.Mančenko, N.Mozgaļovs, S.Povečerovskis, N.Sirotkins, V.Sosņins, N.Tolstihs, A.Vaučuks, V.Vahļins, E.Vasiļjevs, A.Zvirbulis. Galvenais treneris – Ē.Grabovskis; treneris – V.Rešetņikovs.